Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Somlósi Lajos - A beöntés csodája

Testi-lelki méregtelenítés és tisztulás. A bél falán az akár több évtizedes lerakódások miatt az igazi táplálékok nem tudnak fölszívódni, mérgezik a belek közelében lévő szerveket, melyeket telítettsége el is nyomhat, eldeformálhat. A beöntések előtt érdemes az évtizedes lerakódásokat meglazítani, ill. feloldani. Erre kiválóan alkalmas a magnézium klorid, a faszén, az agyag, a mustármag, a ricinusolaj, a lenmag, a tarackbúza gyökér, a szappanfű gyökér, a gesztenye levél, a fekete éger kéreg, az izlandi zuzmó, a bolhafűmag stb.

Három felnőtt közül egy béllázban szenved és teli van parazitákkal, és három gyermek közül kettő - a mai ipari táplálékon neveltek - olyan szintű dugulásokkal bír, amik gyakran összetéveszthetők a rákos daganattal. A lerakódott maradékok akár évtizedek óta szabályosan belekötöttek az emésztőrendszerbe, fényes fekete, áthatolhatatlan és kemény réteget alkotva, az 5-7 cm vastagságot is elérhetik. Mindez a bélsár és bélrendszer elhalt sejtjeiből, az elhalt baktériumok millióiból, az alvilági lények ürülékeiből, az epeváladék sóiból, koleszterolból, orvosságmaradékokból, emészthetetlen ipari élelmiszerek hosszú sorából áll össze. A vastagbél baktériumai, ha évekig a bélsár mocskában kénytelenek dolgozni, akkor rákkeltő anyagokat kezdenek előállítani és a lerakódásoknak megfelelő helyen induló véráram és a test meridiánjai a szervekhez viszik az információt.

A VASTAGBÉL TISZTASÁGÁNAK LÉTFONTOSSÁGA MA NEM ISMERT! A vastagbél állapota a magunkhoz vett élelmiszer, vagy étek minőségétől és az étkezés módjától függ. A vastagbél lerakódásainak rothadéka elképesztő bűzt áraszt és a bélfalon át mérgezi a vért és a többi szervet. Legelőször a nemző szerveket és a nemi mirigyeket megbénítva, így hatástalanítva a nemiség nemes mivoltát és a valós alkotás területét, valamint a szervezet alkímiai átalakító képességét. A belső nemi szervek legtöbb betegsége, menstruációs zavarok, fájdalmak, gyulladások, daganatok, ciszták, fibrómák, folyások, méhszájsüllyedés, elzáródások, prosztata betegségek stb. innen erednek. Remélhetünk-e gyógyítást ezen a területen, amikor ezekhez legközelebb a bélsár trágyahegyeinek a leve folyik? Az immunrendszer összes végződése a vastagbélbe fut, így ha azt erősíteni akarjuk, ki kell tisztítanunk a vastagbelünket. Amint a vér megtisztul, megújul, a hasznos tápanyagok eljutnak a szervekhez, immunrendszerünk felerősödik, kitisztul a tekintet, selymesebbé válik a bőr, életerőnk és életkedvünk erőre kap és derűssé válnak gondolataink.

Annak van rá leginkább szüksége, aki legjobban tiltakozik ellene. A folyamatot átélni nem undorító és gusztustalan, hanem felszabadító és örömteli érzés.

 

1. Epe-, máj- és béltisztítás beöntéssel

A beöntést este végezzük, mivel fontos az utána lévő pihenés. A helyiség ne legyen hideg, ne legyen huzatos. Ha van lehetőség rá, a fürdőszobában törülközőn vagy fürdőszoba szőnyegen fekve, ha nincs akkor a szobában, mellénk készítve egy vödröt.

A kúra első alkalmaira hat liter vízre lesz szükségünk, később négy literre. A vizet felforraljuk és visszahűtjük kézmeleg, kb. 40-42 fokra. Ha klóros a csapvíz, több mennyiséget forralunk, majd megvárjuk, hogy a klór leülepedjen. Ezt az egy-két litert, ami az ülepedett klórt tartalmazza, ne használjuk! A forrásvíz illetve a desztillált víz kiváló! Az első 2 liter víz tiszta víz, a második és harmadik 2 liter lehet gyógytea vagy agyagos víz (a gyógynövényekből készült főzet az éppen aktuális problémákat is segíti megoldani, pl: a kamilla fertőtlenít, a fekete üröm féregtelenít, zsályának összehúzó hatása van).

A vízhez és a teához adunk eukaliptusz olajat, maximum 10 cseppet, vagy citromolajat, vagy egy citrom levét átszűrve. A beöntő készülék tartályát a “testhez való csatlakozástól” mérve 1-1.5 méterre fölakasztjuk (patikákban, orvosi eszközboltokban beszerezhető, de ne a pumpásat vegyük, annak kevés az űrtartalma). Minél magasabb annál gyorsabb a víz folyása. Kezdőknek talán az egy méter a legmegfelelőbb. A beöntő csővéget vizsgáljuk át, van-e rajta a gyártás során keletkezett sorja. Ezt vágjuk le és csiszoljuk simára, majd fertőtlenítsük főzéssel. A fertőtlenítést minden használat után végezzük el! A csövecske végét és végbélnyílásunkat kenjük be szezám-, olíva- vagy más nemes olajjal. A behelyezés előtt nyissuk meg a csapot, engedjük ki a levegőt, majd zárjuk el.

A bal oldalunkra fekszünk nyújtott bal lábbal és a mellkas elé felhúzott jobb lábbal. Teljes béke és nyugalom! Imával kisimíthatjuk a gondolatainkat és testünk görcsösségét. Lazíthatjuk végbelünk izmait, s a rekeszizmot. Fönt a tüdőbe lélegzünk nem a hasba. Ha valakinek a zene segít ellazulni, harmonikus zenéket hallgasson a művelet közben. A meggyújtott gyertya a tűz elem jelenlétével az energetikai tisztításban segédkezik. A csapocskát helyezzük be a végbélbe, majd nyissuk ki. Először a készülékünkben két liter kézmeleg tiszta víz van. Engedjük be ezt a mennyiséget, majd kb. 3-5 percig a bal oldalunkon maradjunk fekve, majd középre hanyatt, utána jobb oldalunkra, hogy a vakbél területét is átjárhassa a víz. Ezután eresszük ki a folyadékot. Ha valakinek nagyon erős ingere támad az ürítésre, amin már nem tud úrrá lenni, az a csapocskát zárja el, majd nyugodtan ürítsen!

 

2. A víz útja

Nem szabad túlerőltetni! Próbálkozzék újra! Az ürítési inger a cső összecsípésével vagy a csap elzárásával és nyugodt felső légzéssel és némi gyakorlattal kiküszöbölhető. Így tovább benntartható a víz. A második és harmadik menetben már lehet két liter gyógynövényfőzet a készülékünkben. A beeresztés után a benntartás mellett gyertyaállást, ugrándozást, hasfalmasszírozást is eszközölhetünk, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Gondolatainkban megkérjük a víz angyalát: segítse tisztulásunkat, s meg is tapasztaljuk mennyi bűzös, rothadó salakot hoz ki belőlünk az áldott víz. S ahogy magunk mögött hagyjuk mérgeinket, úgy szabadul fel a lehetősége annak, hogy a test a lélek templomává válhasson.

A kúra első 6 literes alkalma után, két napra rá újra beöntünk, majd két-három napra rá 4 literrel tesszük ezt. Utána hetente egyszer egy hónapig 4 literrel. Későbbiekben egy-egy lakoma vagy tobzódás után alkalomszerűen, illetve az évszakváltások előtt célszerű. A kúra alatt vegetáriánus étrend javasolt, a böjt kiváló! A beöntések előtt hat órával ne együnk semmit, utána egy-egy csésze nyugtató gyógyteát ihatunk. Lefekvés előtt még egy kicsit tegyünk-vegyünk, hogy a bennmaradt egy-két deci tisztítóvíz kikívánkozzon. Aranyérben szenvedők először gyógyítsák meg aranyerüket, erre az Aloe kék krém, a vadgesztenye tinktúra, az agyagpakolás, a körömvirágos kenet stb. kiválóan alkalmas. Amint az aranyeres duzzanatok leapadnak, kezdődhet az óvatos beöntés egy-egy liter vízzel. A fogyó hold segíti tisztulásunkat.

 

3. A kávés beöntés

3 evőkanál őrölt Arabica biokávét adunk 1 liter vízhez 3 percig főzzük 15-20 percig állni és hűlni hagyjuk majd leszűrjük Hőmérsékletét 37-40 °C-ra beállítjuk 12-15 percig fekve benntartjuk a kávés beöntést, hogy a máj 3 percenkénti vérátömlesztéséből és az epe ürítéséből legalább 3-4-szer segítsük a tisztulást. Akinek ez nem megy ürítési inger nélkül, az tartsa ill. hagyja bent a beöntő csövet a végbélben.

A kávés beöntés előnyei:

- Az epeműködés ösztökélésével megnő a belek lúgossága, megtisztul a vastagbél a cukrok és fehérjék erjedő rothadásától.

- A máj 3 percenkénti átömlesztésével a bélfalakon át szabályos vérátömlesztést élünk meg.

- Javul az emésztés az epeműködés serkentésével és a kártékony mikroorganizmusok és paraziták semlegesítésével.

- Javul a májműködés a kávé hatóanyagai által, (főleg a koffein-szelénium anyaglényegiség párosától). A máj méregtelenítő enzimje (az S-transzferasz) szabályosan életre kap.

- A kávés beöntés gyorsan megnyugtatja az idegrendszert így feszültségoldó, lazító, “relaxálóan” pihentető.

- A gyökércsakra (gyökércsokor, az uradalma) éterikus energiái felszabadulnak a végbélizmokkal való szorítástól és a tisztulás erejétől, így a nemi mirigyek élet éltető ereje felszabadul.

 

4. A kávés beöntés gyakorisága

- Súlyos és nagy betegeknek 4 óránként, vagyis 6-szor naponta Dr. Gerson tapasztalatai és javaslatai szerint.

- Méregtelenítő kúraként 1-szer naponta.

- Gyógyulást segítve 2-szer naponta.

- Fájdalomcsillapításhoz napi 1-3 alkalom a beteg állapotától függően.

A kávés beöntés nem tudja kifejteni méregtelenítő és fájdalomcsökkentő hatását további mérgek (orvosságok, fájdalomcsillapítók, idegnyugtatók, mesterségesen átalakított élelmiszerek stb.) mellett.

“Azt figyeltem meg, hogy lehetetlenség méregteleníteni a szervezetet, ha egyúttal tovább adagoljuk az olyan mérgeket, mint a fájdalomcsillapítók, codein, demerol, scopolamin stb. a végtelenségig.” Dr. Gerson

 

5. Javasolt irodalom

Dr. O.Z A. Hanish: Újjászületéstan

Edmond Bordeaux Székely: Esszénus Béke Evangélium Negyedik Könyv

♦  ♦  ♦

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.